Toyota PLUS

Våre beste bruktbiler

Finn din bruktbil

0 bruktbiler

Ingen filtre er valgt

Søk og filtrering  
Vis flere bruktbiler

TOYOTA PLUS KUNDEFORDELER

Garantert trygghet tilgjengelig hos din TOYOTA forhandler.

24 MÅNEDER
Garanti

GARANTERT AV TOYOTA
- minimum 24 måneder garanti

TOYOTA PLUS
Kvalitetskontroll

Kontrollert og kvalitets-
sikret over 100 sjekk-
punkter

TOYOTA HYBRID
Helsesjekk

Hybrid batterigaranti opp til 10 år –
kun hos Toyota

12 MÅNEDER VEIHJELP

Veihjelp i hele Norge og
Europa gjennom Toyota Eurocare

finans
TOYOTA Finansiering og Forsikring

En gunstig forsikrings-
løsning for din Toyota

TOYOTA Original-service

Bekymringsfritt bilhold

100% fornøyd eller bytt bil

Bytterett i 30 dager
eller 1000 km

Godkjent
servicehistorikk

Din TOYOTA PLUS bil sin
historikk hos Toyota
merkeverksted - Alltid
godkjent

 • Kvalitet

  80 % av alle Toyotaer som er blitt solgt de 20 siste årene er fremdeles på veiene i dag. Dette sier mye om Toyotas driftssikkerhet. I TÜV-rapporten for 2015, som baserer seg på statistikk fra tyske EU-kontroller av over 8,5 millioner biler, har Toyota 13 biler på topp 10 listene over biler med færrest feil. Dermed er Toyota undersøkelsens beste merke. Både den norske og den svenske forsikringsbransjen er enige og følger opp med en rapport fra Länsforsäkringar der dette bekreftes. Toyota-eiere rapporterer sjelden om problemer med bilhold til sitt forsikringsselskap. Toyota topper dermed listen over de mest driftssikre bilene.

  I de siste årene har Toyota ofte blitt trukket frem som beste bruktbilkjøpene i aviser og magasiner. Dagbladet, Nettavisen, VG, Motor, Autofil, med flere, trekker frem egenskaper som trygg, driftssikker, kvalitet og ikke minst: at Toyota har bilene som holder seg i best i pris. Toyota har en tradisjon for kvalitet og har derfor investert mye i å utvikle en smidig produksjonsprosess som skal sikre at alle biler har samme kvalitet og at denne skal vare. Med andre ord: Kjøper du en brukt Toyota fra en av våre forhandlere får du et bekymringsfritt bilhold.

  Kilder: TÜV: Technischer Überwachungs-Verein (ledende tysk organisasjon innen tekniske inspeksjoner), Länsforsäkringar, VG, TV2

 • Kundetilfredshet

  I følge Norsk Kundebarometer 2015 har Toyota de mest tilfredse kundene i bilbransjen. Faktisk har Toyota vært på pallen gjennom hele 2000-tallet, og helt på toppen hele seks ganger, uavhengig av bransje. Med andre ord: Toyota har Norges beste forhandlere av bil. Da er det kanskje ikke så rart at Toyota-eiere er av de mest trofaste bilkundene i landet. Dette, sammen med tallene over, tar vi som en bekreftelse og en inspirasjon til å fortsette å gjøre kundene fornøyde.

  Toyotas aller mest fornøyde bileiere er de som har kjøpt en av våre hybridmodeller - både brukte og nye. Fordelene med hybrid er mange: både for miljøet, lommeboka og kjøreopplevelsen. Batteriet er laget for å holde hele bilens levetid, og slik er hybridbiler blitt stadig mer populære for bruktbilkjøpere.

  Kilder: Norsk Kundebarometer

 • Biløkonomi

  Et argument som stadig gjentar seg ved bruktbiltester, er at Toyota er merket som taper seg minst i verdi. Kjøper du en brukt Toyota kan du altså se frem mot en god restverdi når du vil bytte den ut ved et senere tidspunkt.

  Toyota har også skapt et renommé ved å lage noen av verdens mest pålitelige biler.

  I praksis betyr det at bilene våre trenger mindre tid på verksted for å få fikset feil, og oppnår mer tid i drift, noe som resulterer i lavere vedlikeholdskostnader og bedre økonomi.

  Kjøper du en brukt hybrid blir din totale biløkonomi enda bedre: lavt utslipp og lavt drivstoffbruk. Toyotas kvalitetsnivå gir få turer til verkstedet, samtidig som elektrisk modus gjør det mulig med stille, utslippsfri kjøring. I Norge har hybridbilene høy gjenkjøpsverdi og gunstige avgifter, derfor er de totale eiekostnadene med en hybrid lavere enn ellers. Med Toyota Billån får du gunstig finansiering og kan nedbetale din nye Toyota bruktbil. Spør oss om et tilbud.

 • Sikkerhet

  Toyota har en helhetlig tilnærming til sikkerhet. Det gjelder for fører, passasjerer - og også myke trafikanter. Toyota driver et kontinuerlig forsknings- og utviklingsarbeid for å gjøre bilene stadig sikrere.

  Euro NCAP er et uavhengig sikkerhetsprogram for biler, som gjennom sine tester klart viser at Toyotas innsats gir gode resultater. Toyota Yaris, Corolla, Verso, Avensis, Prius, RAV4 og Auris har alle oppnådd de maksimale 5 stjernene i Euro NCAP-testene.

  I tillegg til NCAP, har Toyota toppet det svenske forsikringsselskapet Folksams tester i flere år. Det betyr at også våre brukte biler holder et høyt nivå for sikkerhet. Hos Toyota er fremtidens teknologi allerede utviklet, og i de modellene som ruller på veiene i dag kan du finne avansert teknologi i form av ulike sikkerhetssystemer.

  Kilder: Euro NCAP, Folksam

 • Hybrid

  De som eier en Toyota hybrid, er Toyotas mest fornøyde kunder. Det er de mange fordelene ved våre hybrider som bidrar til dette. De er bilene med lavest totale eiekostnader. Hybridkomponentene slites ikke på samme måte og må ikke skiftes like hyppig som biler med kun forbrenningsmotor. De har mindre feil og har ikke samme behovet for vedlikehold. Hybrid er den mest driftssikre teknologien Toyota lager. Batteriet skal heller ikke byttes ut, det er designet for å vare hele bilens levetid.

  Toyota Hybrid er en gjennomprøvd teknologi med mer enn 8 millioner biler solgt i verden gjennom 19 år. Vi vet at mange setter stor pris på at en Toyota Hybrid er stillegående, lettkjørt med automatgir, har lave utslipp av CO2 og NOx, og gir lave drivstoffkostnader.

  Selv om de har avansert teknologi er det å kjøre og å eie en hybrid fra Toyota behagelig, gunstig og enkelt.